StillSunday Pop-Up Store

StillSunday POP-UP bij je thuis deze warme winter!


Kijk jij uit naar een cozy avondje bij jou thuis met je vriendinnen, terwijl je kleintjes heerlijk in dromenland zijn?

Wij komen naar je toe deze warme winter om er een gezellige StillSunday Pop-Up avond van te maken. Nodig je vriendinnen, buurvrouw, (schoon)zus, schoolplein-mama's of collega’s uit die wel wat hulp kunnen gebruiken om de weken overzichtelijker door te komen! 


Hoe werkt de StillSunday Pop-up avond?

Wij verzorgen de uitnodigingen, hapjes en drankjes. Jij nodigt rond de 15 gezellige vriendinnen, familie, buren, collega’s uit. ‚’’Heh, had ik die afspraak vanavond nou op tijd geregeld of had ik mijn kind maar beloond om in haar bedje te blijven, dan had ik ook bij die gezellige Piculett Pop-up avond kunnen zijn’’…..

Wij komen bij je langs met ons overzichtelijke bizzyboard, de handige weekplanner en onze nieuwe té vrolijke belonings- en aftelboekjes, onze Cheerycharts! En zo kan je met je met elkaar kijken, ervaren, kletsen en overleggen tijdens een bubbelend drankje en een heerlijk hapje.

Jij als gastvrouw krijgt uiteraard een percentage van de omzet. Wij ontvangen de opbrengst van jou en je vriendinnen krijgen de gekochtte artikelen persoonlijk thuis gestuurd.

Simpel! 
Ben je om voor deze homesale? Neem contact met ons op.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@stillsunday.nl of bel ons: +31622328313.

Tot snel!

-Have a cheery & fun evening-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »