Verzenden & Retournering

Retouren

Wij hopen dat je tevreden bent met je bestelling bij ons. Mocht er toch iets mis zijn, of voldoet de bestelling niet aan je verwachting, maak je niet druk, stuur dan binnen 14 dagen een email naar info@stillsunday.nl o.v.v. het factuurnummer en je bankgegevens. Verstuur de bestelling vervolgens in originele verpakking, onbeschadigd en gefrankeerd naar: StillSunday Returns, De Beverspijken 7d 5221 EE 's-Hertogenbosch (NL). De klacht en retournering wordt dat meteen in behandeling genomen en het bedrag wordt teruggestort op uw rekening.

Verzenden Pakket & Brievenbuspost
Afhankelijk van het formaat en gewicht hanteren wij verschillende verzendkosten. Deze staan op het orderformulier aangegeven zodra je je order hebt geplaatst. Als basis geldt dat als een bestelling door de brievenbus past dit product als brievenbuspost wordt verzonden. De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 4,20.

Verzendingen die niet door de brievenbus passen en bestellingen zwaarder dan 1.000 gram worden per pakketpost bezorgd. De verzendkosten voor een pakket bestelling naar een Nederlands adres bedragen € 7,25e.

Pakketpost Belgie, Duitsland & Frankrijk 9,25
Pakketpost Zwitserland USA 22,00


 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »