Een frisse start!

Een frisse start!

We hebben zin in het nieuwe jaar, dat fris en overzichtelijk voor ons ligt!
Om dit jaar goed te beginnen, hebben we het bizzyboard gezellig met z’n drieën ingevuld. Maar goed ook, want er staat heel wat op het programma.

Een frisse start 

Nog een dag en dan gaan alle scholen weer beginnen. Broodtrommels weer in de tassen. Sportkleding uit de kast, wekkers weer op half 7, kerstballen terug naar zolder en de Kerstboom weer het huis uit.
 

Terugblik

Nog even terugkijkend op een hectische maar O-zo-gezellige vakantie met elkaar. Gezellig gegeten, het altijd spectaculaire Kerstcircus in Carre voor de 4e x bezocht, samen knus op de bank familiefilms gekeken, de sfeervol gedekte tafel bij Opa en Oma, samen toetjes gemaakt, creatieve menukaartjes op tafel, sprankelend vuurwerk en de elk jaar terugkerende Chaos zo vlak voor Kerst en Oudjaarsdag. 

Het eten was op het nippertje ingekocht, 2 winkels af om de rozemarijn nog in huis te krijgen, mijn zoon greep naar de laatste kleffe oliebollen, het vuurwerk hadden we gelukkig al eind oktober besteld dankzij een herinneringsmail van de lokale vuurwerkverkoper en gelukkig, dankzij een reminder in mijn agenda kwamen wij ook dit jaar in aanmerking voor de toegangskaartjes van het jaarlijks terugkerende Circus in Carre.
 

Vooruitzicht

Yeay, En dan nu vooruitblikken naar een fris en overzichtelijk nieuwjaar. 

Het bizzyboard hebben wij weer met z’n 3-en netjes ingevuld. De sporten staan weer op een rij (oh ja dat is best veel) de piano uitvoering komt eraan (er wordt weer enthousiast gepingeld en geoefend op de piano) aankomend dinsdag weer naar mijn BarreConcept Balletles en woensdag in balans bij Hin Yoga (waar geen speld tussen te krijgen is). Ik kijk er zo naar uit. De rust is weer terug, weer even op mezelf en daar is het overzicht weer na een paar weken hectiek. De planning staat weer op het bord en Maandagochtend vaart ieder weer zijn eigen koers.
 

We are Family!

…..Ik kijk weer uit naar maandagavond, wanneer we gezellig met elkaar aan tafel zitten en enthousiaste en minder enthousiaste verhalen van die dag van oor tot oor gaan. We are family! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »